Disclaimer

Op elektrischscooter.nl vindt u allerlei informatie van leveranciers en externe partners. Hoewel we onze uiterste best hebben gedaan om deze site van correcte informatie te voorzien kunt u geen rechten ontlenen aan enige informatie op deze website. Het gebruik van elektrischscooter.nl is geheel op eigen risico.

De techniek voor onze advertenties wordt verzorgt door Daisycon en google.
Verder hebben wij geen banden met leveranciers en externe partners en we kunnen dus helaas niet bemiddelen bij klachten of andere problemen.

Btc e-riva


Een echte elektrische stadscruiser, de BTC e-riva. Moderne technologie gecombineerd met veel comfort, ervaar het nieuwe scooterrijden.

Bron: scooter

Govecs Schwalbee


Een elektrische retro-scooter van het Duitse e-scooter merk Govecs. Govecs is een van de omvangrijkste elektrische scooter producenten ter wereld en voorziet in betrouwbare km garantie op het aandrijfsysteem (motor en accu). Govecs biedt ook garantie op het effectieve rij-bereik van de elektrische scooteraccu’s.

Peugeot Kisbee


De Peugeot Kisbee is een mooie, veelzijdige elektrische scooter met een uiterst zuinige elektromotor. Degelijk en stoer tegelijk. Het scootermodel staat bekend om zijn comfortabele zit op het prettige scooterzadel en de perfecte vering. Natuurlijk heeft elektrische scooter Peugeot ook aan meer dan genoeg praktische zaken gedacht bij het ontwerpen van dit prachtige scootermodel. Deze scooter is sportief, sterk, licht en elegant.

Piaggio-Vespa


De elektrische scooter van de toekomst, zo wordt de Vespa Elettrica ook wel genoemd. Waarom? Deze scooter is stil, milieuvriendelijk en ziet er goed uit. Een elektrische scooter met een solide basis (actieradius van 100 kilometer en laadtijd van maar vier uren) én voorzien van hele fijne extra’s (waaronder een 4,3 inch display). De Vespa Elettrica is een mooie, goede, duurzame keuze. Met deze elektrische scooter van de toekomst, ben je klaar voor de toekomst en help je gelijk mee aan een beter klimaat.

Piaggio-Vespa is een scooterbedrijf met een voortreffelijke naam en een ruime geschiedenis. Rinaldo Piaggio opende de fabriek in 1882 voor scheepsbenodigdheden en een aantal jaren later stond deze fabriek aan de wieg van het succes van het moderne scooter rijden. De elektrische scooters mogen er wezen. Het toonaangevende Italiaanse bedrijf Piaggio-Vespa is inmiddels een van de grootste en ook belangrijkste scooterproducenten in Europa en is wereldwijd naast marktleider ook trendsetter op de scootermarkt. De Piaggio elektrische scooters worden geroemd om hun beeldende designs en duurzame behuizing. Ook het bereik van de accu’s is prima.

Torrot Muvi


Bij de MUVI is dat allemaal perfect in balans. Een elegante verschijning die je simpelweg niet 1-2-3 herkent als electrische scooter. Dat komt ook doordat de motor niet in het achterwiel zit verwerkt, maar centraal in het midden is geplaatst. Dit biedt ook de mogelijkheid voor het gebruik van 16 inch wielen die het elegante uiterlijk mede benadrukken en bovendien zorgen voor een voortreffelijk rijgedrag.

Niu N1S


Met de Niu N1S Civic Euro 4 zoef je geruisloos elektrische door het verkeer. Deze mooie elektrische scooter zorgt voor een ware elektrische revolutie. Een heerlijke wegligging, maximaal rijcomfort en een fluisterstille elektrische rijervaring. Je rijdt deze elektriscche scooter met een enkele oplaadbeurt al 50 tot 70 kilometer. Meer dan genoeg voor meerdere keren op deze elektrische scooter boodschappen halen en op en neer naar school of werk is geen enkel probleem. Het scooterrijden wordt een droom!

Torrot

Piaggio Vespa

NIU